~1st time~

Salam..ok, ni 1st time aku tulis dlm blog "Angel Eyes" aku ni..teruje plak rse..hehe..selame ni asyik duk bce blog org lain je..tup2 tedetk dlm hti aku ni nk wat blog sendri..ala utk suke2 je..last2 ni la hslnye..xcntik mne pun..tp yg pnting aku puas..pasni ape2 yg tebuku dlm pemikiran or hti aku..aku akn luahkn dlm "Angel Eyes" yg akn setie menemani aku dikale aku hepy n sedih..huhu..srnoknye rasenye
+ + + + + + +

so aku just tulis ape yg aku akn lalui n telah pun lalui..actually aku x pndai sgt menulis..i means, aku xpndai nk bekate2 atau dgn kate lain bermadah puitis la..hehehe..erm..byk lg yg aku xthu psl blog2 ni..tp aku akn explore sedlm yg mungkin..so cayok tini!!

2 bebelan:

  Shafiq Sidqi Din

23/12/09 8:03 AM

Hai...
Tahniah untk ko dah ada blog sndri tini..
Tp jgn la membazir masa untk blog n etc yer, ko dah final year..
Mesti busy dgn PSM nnt..
Tp gak, blog ko bole wt isi masa lapang kan..

  S.i.t.i.H.a.r.t.i.n.i.

23/12/09 9:56 PM

hehehe..time kasih yafiq..cm lucu je ade gak org nk comment..anyway aku nk ucp tq ktko sebab ko yg ajar ak wat blog ni..aku ingat kalu xde follower pn xpe..sebab aku just suke2 je wat blog ni..hehehe